Menu Sluiten

Expressieve Beelden

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over expressieve beelden kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Expressieve Beelden

Fotografie | Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expressieve beelden

services labs nieuws bedrijf klanten jobs contact but nv industriepark molenberg molenberglei schelle belgium contacteer ons bel ons services labs nieuws bedrijf klanten jobs contact zoeken speel video een videoeerbetoon aan wie ons beschermt uit respect voor degenen die zichzelf elke dag in de vuurlinie plaatsen expressieve beelden voor uw firma op maat Al sedert de uitvinding van dupont s kevlar jaar geleden inspireert de unieke bescherming van dit materiaal handhavers over de hele wereld om gewone burgers als jij en ik te beschermen. Hoog tijd om hulde te brengen aan die bescheiden helden. Dupont vroeg ons om een expressieve video te maken van wetshandhavers in de vuurlinie met de nadruk op hun heldhaftigheid en zelfopoffering. Als onderdeel van .

ga naar hoofdinhoud ga naar zoek stadsplan burgerzaken vrije tijd grondgebiedzaken onderwijs sociaal huis werken amp ondernemen ontdek ninove wegenwerken xeb xecd wat zoek je zoekenxebtoggle navigatiexed home ontdek ninove ninove t stad kunst in de stad marathonlopers marathonlopers dit figuratieve expressieve beeld van drie marathonlopers die zich over de finishlijn gooien is van de hand van jan de groef. Het beeld kwam er in naar aanleiding van een ontwerpwedstrijdoor een kunstwerk in de stad en staat op het plein voor het ninia winkelcentrum bent u geïnteresseerd in expressieve beelden Over de kunstenaar het sculpturale oeuvre van jan de groef deg weelde focust op de menselijke figuur waarvan de anatomie het best tot z.

Sterke info over Expressieve beelden

skip to content home voorstellingen mag ik meedoen minnie s maanmissie hennie de heks vliegen dat wil ik ook rosamarie de ridder die bang was in het donker sol de mol praktisch voorstelling reserveren nieuwsbrief prijs technische info over wortel contact poppentheater wortel professioneel rondreizend theater met potische beelden en gevoelige verhalen voor kinderen van tot jaar home voorstellingen mag ik meedoen minnie s maanmissie hennie de heks vliegen dat wil ik ook rosamarie de ridder die bang was in het donker sol de mol praktisch voorstelling reserveren nieuwsbrief prijs technische info over wortel contact home over wortel over wortel het wortelteam geert van doorselaere spel organisatie mira valea technische ondersteuning decor spel johan dils spel decor technische ondersteuning christine braem poppen en decor martina hering poppen en decor. bruno smeyers poppen en decor geert van steyvoort webmaster hans stockmans grafische vormgeving en fotografie www.stockmansvision..