Menu Sluiten

Fotoshoots Aanbod

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over fotoshoots aanbod kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Fotoshoots Aanbod

Zwangerschapsfotografie | Fotoshoot | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fotoshoots aanbod

by marlies de boeck home aanbod family newborn mini sessions pregnancy wedding blog prijzen contact about cadeaubon instagram webdesign figure by marlies de boeck home aanbod family newborn mini sessions pregnancy wedding blog prijzen contact about cadeaubon minisessions op een mooie locatie in het gentse organiseer ik sporadisch korte fotoshoots. Ideaal om samen met je kids op de foto te gaan gewoon omdat het leuk is kort genoeg om de kleinste geboeid te houden en lang genoeg om de mooiste herinneringen vast te leggen. De shoot duurt minuten. Je krijgt een tal fotos. Kostprijs euro bij inschrijving krijg je een volledige infobrochure met de exacte locatie en stylingtips. Geniet even mee van een aantal beelden van vorige mini sessies. We kijken alvast uit naar de lente de ni.

aanbod oudklant van in genk contact menu close aanbod oudklant van in genk contact foto bgemann omwille van het overlijden van jan delbroek zaakvoerder van foto bgemann worden beperkte activiteiten zoals sensorcleaning fotoshoots opnames voor industrie drogeopnames webdesign films en bedrijfsfilms opleidingen enz fotoshoots aanbod prijs Verder gezet door koen delbroek via www.dmotion.be openingsuren permanent gesloten maar beperkte diensten via www.dmotion.be opleidingen en installaties wenst u een professionele installatie of een opleiding fotografie te volgen leren werken met software bv photoshop opname installaties voor bijvoorbeeld productopnames tandheelkunde industrie enz. installaties voor afdrukken in recreatiegebieden denkt u dat wij.

Kennis over Fotoshoots aanbod

aanbod presets smartphone fotografie cursus online course roadmap reels cursus instagram content kalender instagram boss guide fotoshoots over nouchka podcast menu aanbod presets smartphone fotografie cursus online course roadmap reels cursus instagram content kalender instagram boss guide fotoshoots over nouchka podcast ik help ambitieuze vrouwen met het versterken van hun online zichtbaarheid zodat zij meer ideale klanten aantrekken. Meer informatie dit is hoe ik jou kan helpen in mijn online aanbod bied ik online producten en cursussen aan die jou helpen met het boosten van jouw online zichtbaarheid zodat jij online meer ideale klanten aantrekt. Online aanbod ben je op zoek naar professionele fotos die jouw brand authentiek n krachtig weergeven als expert in personal branding fotografie help ik jou hier heel graag mee verder fotoshoots in mijn podcast deel ik transparant de dingen die ik als persoon n onderneemster meemaak. Ik neem je mee in mijn ups en downs learnings en inzichten als ambitieuze vrouw Ons aanbod van fotoshoots aanbod Podcast werk aan jezelf en jouw zaak in m.