Menu Sluiten

Professionele Eventfotografie

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over professionele eventfotografie kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Professionele Eventfotografie

Zwangerschapsfotografie | Fotoshoot | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele eventfotografie

foto kurt sport royals ondernemers foto kurt drone persfotografie in zowel binnen als buitenland vanuit het hart van westvlaanderen. Door onze professionele structuur kunnen we foto s sturen vanuit iedere uithoek van de wereld. Enkele referenties belga image het nieuwsblad ondernemers van voka krant van westvlaanderen sterck magazine capone persfotografie in de ruimste zin van het beeld fk welkom op onze webstek u kan ons ook steeds contacteren ivm fotoreportages voor vaktijdschriften maand en weekbladen. Over architectuur interieur gastronomie mode natuur enz… Maken wij de gewenste reportage. in onze portfolio vindt u tal van voorbeelden. Hey ik ben foto kurt mijn fotoverhaal begint in september . Als net afgestudeerde fotograaf ben ik gestart bij de krant van westvlaanderen waar ik als freelancepersfotograaf aan de slag kon. In december ben ik overgestapt .

professionele fotografie op maat aan scherpe prijzen stationstraat de haan tel professionele eventfotografie met gegarandeerde rendementsstijging Amp fax huwelijksfotografie uw huwelijksdag is de mooiste dag in uw leven een dag om nooit meer te vergeten. En dat weten wij. Daarom bespreken en beslissen wij samen met u hoe de reportage wordt opgebouwd vanaf het eerste contact tot en met de levering van uw fotoboek. Het is onze taak om uw huwelijksdag te vereeuwigen op een manier dat die prachtige dag nog veel mooier wordt. Dit is onze visie en pas wanneer u tevreden bent zijn wij geslaagd in onze opzet. Geen geposeerde foto s maar spontane beelden die een weergave zijn van de expressies van het moment. Vanaf euro allin. Wij bieden ook een videoreportage aan. Gefilmd door een professionele cameraman in full hd kwaliteit. De ganse dag reportage.vanaf euro allin. Wij werken samen met discointercity alle evenementen fotografie michel everaert op facebook copy copyright michel everaert nv .

Vragen over Professionele eventfotografie

primary menu homepage diensten sociale media fotografie webdesign online marketing offline marketing legal consultancy blog contact diensten xebxeb sociale media wij helpen je met het beheren van al je sociale media kanalen. Door persoonlijke content te aan te bieden creren we engagement met je volgers Belangstelling i n professionele eventfotografie Verder zorgen we ook voor social media advertising door datagedreven content te targetten aan de juiste doelgroepen. xeexee webdesign werebel bouwt een website volledig naar jouw wensen en dit volgens de nieuwste trends. Het onderhoud en de beveiliging van uw website nemen wij ook voor onze rekening. Dankzij onze juridische kennis kunnen wij jouw website volledig conform de wetgeving maken. xexe fotografie wij bieden u professionele digitale fotoreportages voor allerlei doeleinden productfotografie eventfotografie foto s voor drukwerk en website.