Menu Sluiten

Professionele Fotograaf

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over professionele fotograaf kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Professionele Fotograaf

Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele fotograaf

home diensten website s en ecommerce unieke website s waar gebruiksvriendelijkheid betrouwbaarheid en creativiteit centraal staan branding en grafisch ontwerp een sterk logo of een hele huisstijl een affiche voor je event of geboortekaartjes voor je toekomstige baby alles is mogelijk. Webapplicaties we maken aantrekkelijke snelle en veilige webapplicaties speciaal naar uw of uw bedrijf haar wensen. Fotografie evenementen portretten shows etc. Op locatie of in onze eigen studio video editing content creation videoclips bedrijfsvideo s montage social media filmpjes of motion graphics alles kan bekijk realisaties contacteer ons projecten contact gratis offerte home diensten website s en ecommer.

toggle navigation home portfolio huwelijk communie lentefeest geboorte gezin dieren model bb winkel over ons contact login portfolio gezinsfotografie want jij bent om in te kaderen de mooiste herinnering het beste geschenk een professionele fotoshoot. Jij bent ongetwijfeld om in te kaderen professionele fotograaf rendeert op korte termijn En dat doe je best met een professionele fotoshoot. Alleen met je partner met je familie vrienden of huisdier alles kan. We fotograferen je in onze studio of op een locatie naar keuze en brengen je spontaan in beeld. Poseren hoeft niet maar als professionele fotografen kunnen we je wel enkele aanwijzingen geven zodat je helemaal straalt voor onze lens. Op locatie gezinsfotografie kan ook op een locatie naar keuze. In de natuur of op jullie favoriete plek een foto op locatie ademt sfeer. Als het weer niet mee zit prikken we een andere datum wanneer de voorspellingen er beter uitzien. Wij komen zonder extra kosten naar je locatie in de regio eeklo Een alternatief voor professionele fotograaf Kies je een locatie daarbuiten bv. Gent brugge de kust betaal je een meerprijs. In de studio boven onze winkel hebben wij een .

Gegevens over Professionele fotograaf

home portfolio baby kids family wedding love allround pasfotos drukwerk contact selecteer een pagina professionele fotos maken het verschil bij foto wilga bent u aan het juiste adres voor uw professionele photoshoot. Of het nu gaat om een trouwreportage communiefotos babyfotografie gezinsportretten alles is mogelijk baby baby een professionele fotoshoot van uw kleinste spruit kids kids leg de fijnste momenten vast want ze worden snel groot family family voor een prachtig familieportret te laten maken bent u ook bij ons aan het juiste adres wedding wedding een professionele fotoreportage van uw mooiste dag love love een mooie fotoshoot als koppel is altijd een schot in de roos allround allround een bedrijfsfeest poseren in kostuum uw lievelingsdier laten fotograferen het kan allemaal wij zorgen voor de finishing touch bij ons is het ook mogelijk om allerhande drukwerk te laten ontwerpen en of afdrukken. U kan kiezen voor een volledig digitaal gedrukte kaart met of zonde.