Menu Sluiten

Reportagewerk

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over reportagewerk kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Reportagewerk

Zwangerschapsfotografie | Fotografie | Fotoshoot | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reportagewerk

home wie zijn we video sport nieuws referenties contact sport nieuwsreportages bedrijfsfilms en personeehellip webtv eventtv narrowcasting sportverslaggeving neemt een bijzondere plaats in binnen onze redactie. Vijftien jaar geleden zetten we onze eerste stappen in de journalistiek via de sportverslaggeving en die innige band is door de jaren heen nog versterkt. We bouwden een uitgebreid netwerk uit en hebben een ijzersterke reputatie. Elke dag zijn we terug te vinden in de buurt van voetballers wielrenners zaalsporters of atleten. We leveren ondermeer videoreportages aan het persagentschap belga en www.sport.be. De reportages zijn terug te vinden op websites als www.hln.be www.skynet.be en www.demorgen.be. Ook buitenlandse klanten waarderen onze aanpak reportagewerk prijzen Zo kunnen we ondermeer versus dat alle wielerklassiekers en de ronde van frankrijk live uitzendt in de verenigde staten onder onze klanten rekenen. We krijgen regelmatig reportagewerk rond buitenlandse topevenementen toevertrouwd. Verslaggeving rond nba finals ronde van frankrijk.

over ons home diensten over ons contact home diensten over ons contact more more child over ons wie zijn we crossproductions crossproductions beschikt over een jarenlange ervaring met het produceren van professionele film en bedrijfsvideo. Als allround audiovisueel productiehuis zijn we vooral gespecialiseerd in de realisatie van kwalitatieve bedrijfsfilms publicitaire films reportages documentaires en webvideo. In crossproductions vindt u een professionele partner met een uitgebreid palmares in een breed scala aan onderwerpen en sectoren.. Droneproductions als onderdeel van crossproductions staat droneproductions voor professionele drone en video producties. Onze drones worden ingezet voor bedrijfsfilms evenementen tv commercials film en televisie maar ook technische inspecties behoren tot de mogelijkheden Het voorruitzicht van reportagewerk Onze gecertifieerde drone piloten beschikken over de nodige licenties klasse a en klasse . Wij passen bij elke opdracht steeds de wettelijke procedures toe en werken met gehomologeerde toeste.

Toelichting over Reportagewerk

vergaderen werken ateliers studentenkamers community over ons terug naar homepage in de reeks in focus richtenwede schijnwerperopdemensen en gebeurtenissen dielabora de abdij en de keizersberg vormgeven en gaven doorheen de tijd.deze week is dat fotografe amp kunstenares marilyn de smet. Wie ben je mijn naam is marilyn de smet en ik zou mezelf omschrijven als een optimistisch persoon een romantische ziel eneen dromer. Ik ben mama van twee kindjes en daarnaast ook een avonturier een natuurvrouw een surfer een zeefanaat iemand die graag buiten is iemand die creatief door het leven surft zeg maar. Een levensgenieter voil wat doe je op labora ik heb hier een atelier. Da s echtmijn plekje mijn maryland zeg maar waar ik echt volledig mezelf kan zijn en mezelf kan ontwikkelen op creatief niveau. Ik maak hier beelden en objecten op verschillende manieren fotografisch met collage met epoxy of.