Menu Sluiten

Esthetische Foto Afdrukken

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over esthetische foto afdrukken kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Esthetische Foto Afdrukken

Zwangerschapsfotografie | Fotografie | Fotoshoot | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Esthetische foto afdrukken

online shop steun ons mondag gelosten dinsdag tot zondag uur uur blijf geinformeerd muse de la photographie centrum voor hedendaagse kunst van de franse gemeenshap activiteiten uw bezoek tickets online shop steun ons museum tentoonstellingen tijdelijke komende afgelopen onze tentoonstellingen te huur collecties in het museum online uw bezoek museumactiviteiten onze diesten bibliotheek museum boetiek caf du muse museumpark tickets online shop ruimtesverhuur blijf geinformeerd steun ons vrienden van het museum partners donation pers tools informaties tarieven toegankelijkheid bedrijven contacten fr en nl collectie nl fr en nl nous utilisons des cookies pour nous permettre de mieux comprendre comment le site est utilis. En savoir plus . Bloquez les cookies en cliquant ici. Belang en engagement het museacutee de la photo.

bel voor een afspraak of contacteer ons talen nl fr hoofdmenu over ons behandelingen nieuwe patint doorverwijzing nieuws contact doorverwijzing naast een algemene tandartspraktijk is mondzorg latem een multidisciplinaire verwijspraktijk esthetische foto afdrukken raming aanvragen Ons team van specialisten staat in voor zowel interne als externe verwijzingen. De praktijk is uitgerust met de hedendaagse apparatuur zoals microscopen conebeam ct professionele fotostudio en digitale beeldvorming. Doorverwijzen kan voor…. We bieden de verwijzende tandarts de mogelijkheid tot multidisciplinair overleg met ons team van specialisten om zo tot de beste oplossing te komen voor hun patient. Om als verwijspraktijk te kunnen werken houden we ons strikt aan de filosofie om de zorg te beperken tot hetgeen waarvoor de patient is verwezen en.

Gegevens over Esthetische foto afdrukken

naamsesteenweg heverlee bel ons home tandartsen praktische info behandelingen mondhygine e consultatie kinderen bij de tandarts vullingen kroon en brugwerk prothese wortelkanaalbehandeling parodontologie implantologie esthetische tandheelkunde orthodontie visie praktijk contact maak afspraak e consultatie praktijk behandelingen e consultatie om een goed beeld te krijgen van uw mondgezondheidvindt er een uitgebreid onderzoek plaats om de staat van uw gebit vast te stellen. We voeren een klinische controle uit en nemen uw medische geschiedenis door. Daarnaast wordener indien noodzakelijk detailfotos bitewings en ofeenoverzichtsfoto opg gemaakt lees meer over esthetische foto afdrukken Aan het einde van dit bezoek worden mogelij.