Menu Sluiten

Fotoprojecten

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over fotoprojecten kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Fotoprojecten

Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fotoprojecten

menu nl nl en fr over ons frigro frigro services referentieprojecten nieuwsarchief frigro cares aanbod producten diensten opleidingen verhuur export catalogi coolcomponents aircomponents isocomponents partners werken bij frigro contact contacteer frigro contacteer frigro services klant worden goederen terugbezorgen probleem project claerbout coverfoto referentieprojecten ontdek onze referentieprojecten frigro referentieprojecten project york coverfoto frigro is uw partner bij uitstek voor de realisatie van al uw koeltechnische klimatisatie en isolatie projecten. Als kennispartner helpt frigro u met expertise installatie en toestellen. Op deze manier zijn volgende realisaties tot stand gekomen. Uw project delen graag vullen wij onze database aan met uw projecten die in samenwerking met frigro gerealiseerd werden. Deel uw project frigro solar container frigro solar hybrid plugandplay een ecologisch verantwoorde volledig autonome koel en vriescel op zonneenergie. Lees meer ferram project ferram een realisatie.

toggle navigation bulkhandling machinebouw stof en luchtbehandeling staalname lvp cleantecreg pers contact jobs bulkhandeling vanaf een wit blad… Lvp engineering constructions biedt specifieke oplossingen voor de stortgoedverwerkende industrie fotoprojecten zijn zeer gewaardeerd Is er geen standaardoplossing mogelijk ontwikkelen we in overleg met de klant vanaf een wit blad oplossingen. De projecten worden desgewenst turn key geleverd. Onze bulkhandlingklanten zijn actief in alle industrile sectoren en zijn kmo s tot wereldspelers in de food recycling en haven meer info bekijken over fotoprojecten Zij verwerken onder andere groene koffie cacao zout granen rijst veevoeding cellulose hobbyvoeding bloem elektronisch schroot en edele metalen. Niet elk project is steeds volledige sleutelopdedeur productieeenheid. Ook voor de optimalisering van een deel van het productieproces staan wij klaar om over een oplossing na te denken. Contacteer ons partners door de jaren heen zijn wij enkele exclusieve partnerschappen aangegaan voor standa.

Meer info over Fotoprojecten

ikziejegraagfotocircuit home portfolio boek een fotoshoot cadeaubon contact info pasfoto about blog menu ikziejegraagfotocircuit home portfolio boek een fotoshoot cadeaubon contact info pasfoto about blog het resultaat van ons fotoproject ik zie je graag ik heb je gemist kan je nu bekijken via het fotocircuit van km in ternat. Tot eind augustus zullen deze zwartwit portretten van beste vriendenduo s onze straten opfleuren. Je kan starten aan de dreef van ternat en zo een wandeling afleggen van km langs de verschillende locaties. We hebben getracht een zo veilig mogelijke route uit te stippelen voor de jongsten onder ons. De wandeling is duidelijk bewegwijzerd maar je kan ook via deze link een plan van de wandeling downloaden. Wandel je graag met de routeyou app dan kan je hier het plan bekijken en downloaden. Heeft u de wandeling gedaan en genoten van de foto s vul dan zeker hieronde.