Menu Sluiten

Reclamefotografie

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over reclamefotografie kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Reclamefotografie

Fotoshoot | Fotografie | Zwangerschapsfotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclamefotografie

home fotografie geboorte communie huwelijk portret commercieel ontwerp grafisch ontwerp webdesign winkel ligging contact home fotografie geboorte communie huwelijk portret commercieel ontwerp grafisch ontwerp webdesign winkel ligging contact commercieel door een ruime ervaring aan commercile fotografie bent u hiervoor bij gallery aan het juiste adres. Onder commercile fotografie vallen o.a. Reclamefotografie zoals bijv. Kleding productfotografie en bedrijfsfotografie. Goede commercile fotografie speelt een hoofdrol in folders en op verpakkingen. Deze specialisatie is een belangrijke ondersteundende activiteit die wij steeds verder uitbreiden reclamefotografie passend voor uw firma Wij hebben een inhouse fotostudio waar wesnel en efficint productfoto s en packshots kunnen maken maar we doen ook fotografie op locatie en totaalsettings. Zo zijn we steeds in staat originele en sterke beelden aan te leveren die dan weer leiden tot een commercieel succes in de markt. Een mooi beeld bepaalt de kracht van uw comm.

nl fr de en home werkwijze portfolio team contact fr de en de meubelfotograaf alle fotos op studio gerealiseerd uw fotograaf uw idee say cheese uw wensen onze uitdaging uw ontwerp ten top decorbouw op plateaus een passie voorcreativiteit phs en rendering waar meubelen en reclame elkaars pad kruisen is studio rembrandt nooit ver weg. De fotostudio biedt duizend en eacuteeacuten mogelijkheden om uw producten in een optimale sfeer te fotograferen en aan het publiek te presenteren Wat omvat reclamefotografie Zaakvoerders bart rebry fotograaf en sylviane vallaeys interieurarchitecte pakken elk project persoonlijk aan. Samen met hun creatieve team van fotografen stylisten decorbouwers en beeldbewerkers is haast niks onmogelijk. Door voortdurend te streven naar.

Gegevens over Reclamefotografie

resitec industrieel artistiek promotioneel referenties gratis prijsopgave adres en contact personen resitec home gt promotioneel lt u bevindt zich hier promotioneel het voorwerp heeft een voorrangspositie in ons dagelijks leven verworven en dat voorwerp is alsmaar meer in hars marketing en reclame gebruiken regelmatig driedimensionale ondersteuningsmiddelen voor hun campagnes terwijl plasticinspuiting ongeschikt is door de kleine hoeveelheden enkele honderden stuks biedt het gieten in hars oplossingen op maat een trofee kan een andere vorm dan een beker hebben een logo waarvan een basrelif of een origineel beeldhouwwerk gemaakt is verpersoonlijkt ten volle het merkimago een geschenk van de zaak of voor het prestige wordt een siervoorwerp of zelfs een nuttig instrument als het van hoogstaande kwaliteit is de mogelijkheden die hars te bieden heeft verbazen dikwijls de gefabriceerde stukken doorstaan gemakkelijk de vergelijking met andere materialen zelfs de meest edele reclamefotografie vergt soms in vorm gegoten voo.